helgen i bilder

oh, jag vet att det är måndag och att dessa bilder nästan är ur datum men jaja, bättre sent än aldrig! vi kör det i en kronologisk ordning i bildform!

Fredagen inleddes hur bra som helst, jag tog nämligen mig själv i kragen och gymmade innan skolan. väl i skolan hade vi engelska, sedan fyllde vi bilarna och sp08 halkade runt på isen en timma. det var kul. men jag får så ont i fötterna! observera skridskoninjas!


I vanlig ordning festades det ordentligt för att hedra löningshelgen. ett förkrök hos bästa Nils som var annorluna och väldigt roande, jag gillar mina klassare - även om de är mongolida ibland!
Lördagen var... hysteriskt jävla kul ibland och väldigt jobbig mestadels. var inte på humör för att ta hand om konfrimander och mitt tålamod var sämst. man borde inte jobba med människor när man är så trött så man dör. ush. aja, är huvudet dumt får kroppen lida. hehe. Helgen avrundades med kalasgod middag på Ett Glas med päronen och en grym konsert på Teatern. med andra ord, en helt OK helg :D

16.26

går på sportlov mentalt nu.

onsdag 23/2

har precis bakat en äppelpaj till projektgruppen, apporopå projektgrupp så måste jag passa på att gratta världens bästa Anna som går med i 19-års klubben och är därmed lite c00lare än många andra katter i stan. snart ska jag iväg på möte med konfrimationen och idag är en bra dag!

firmafesten

frågan är om jag... vågar följa med på det här? ett problem är ju att jag inte fyllt 20 än...

student 2011

de studentklänningar jag kikar på just nu. HJÄLP MIG!

vy från en hästrygg

drog på mig massa kläder så jag såg ut som en sumo och trotsade kyla och snö för en tur med hästen. passade på att leka ridande fotograf när jag ändå var igång!

distansdag 22/2

hiya
sitter i skolan och väntar på Caroline och Simon, svenskan ska styras upp inför morgondagen. velade mellan att åka in och träna tidigt eller att gräva ner mig i filosofiboken en stund innan grupparbetet och när jag vaknade imorse med halsont blev valet enkelt. så för första gången i hela mitt liv har jag gjort filosofiläxan och klappar mig själv på axeln och ser asnöjd ut. hehe. sedan ska jag luncha med Caroline, åka hem och rida för att sedan avsluta distansdagen med religion. no life.

bajskorv

en riktig jävla skitdag. tre lektioner - tre redovisningar. ett förhör. går ju inte att vara på topp en hel dag. gosh. och det gör det inte bättre att man är omgiven att idioter. imorgon blir det omvänd psykologi som gäller och det är nog bara Caroline som förstår det här inlägget fullt ut men whatafuck, den här dagen suger röv. hejdå

14.46

fast inget är sig likt. är allting likadant.

abstinens

insåg precis att vi inte träffats ordentligt på hela veckan och att jag saknar dig som ett hål i huvudet. kan du förstå det eller?

HURRA FREDAG

önskar verkligen att hela jag fylldes med den känslan som annars brukar infinna sig nån gång på eftermiddagen... hurra fredag känns avlägset och det kan mkt väl ha att göra med att jag ska vara på Ica Liljeholmen imorgon kl 06. det vill säga, jag måste gå upp 03.30 och det känns ju mindre kul. jobbet när det är som bäst måste jag säga, med en stor portion ironi i rösten. men nu ska väl inte jag sitta och klaga på jobbet, ska vara glad att jag har det. annars hade jag aldrig kunnat leva som jag gör! tack mrc <3
önskar er alla en bra fredag!

c00l_94 firar 17 år

idag fyller en speciell människa år. nämligen Lovisa. hon är lillasyster till Linnea. så jag har känt henne hur länge som helst och hon är lite som en lillasyster för mig också även om hon blivit väldigt stor och känns som att hon är lite äldre i huvudet än både mig och linneh vid det här laget... anyhow, fett med GRATTIS på dig kvinnan!

20.52


framtidsångest

har så mkt planerat och inbokat nu. högskoleprov, peace & love, kuba, prov, inlämningar, studentskivor, studenten. samtidigt som jag har panik för jag inte har planerat längre än till början av juli. jo, jag har sommarjobb så på den fornetn är det lugnt. jag kan glida runt och plocka varor, bo hemma ett tag till. men whatafuck ska jag göra sen i höst? vägrar bo kvar, vill verkligen härifrån. däremot vill jag inte flytta utolands fören till våren, för jag vill inte uppleva spanien under höst/vinter eftersom att det är vidigt väder även där i kombination med att husen saknar isolering och därmed är svinkalla då. nej, jag vill vara där när jag svettas ihjäl istället. men vad ska jag göra i spanien då? au pair? plugga spanska? plugga något annat? vad ska jag göra i höst om jag INTE vill bo i fucking norrtälje? you tell me!
öhhh.

inte så inspirerande kanske

kan inte känna mer en oflyt när det gick upp för mig att kameran gått upp i pris. med 500 spänn. hatar mig själv för att jag inte klickade hem den i fredags. fuck it.

16.33

smaksatte min yoghurt med frysta hallon, blåbär och björnbär som tinat en timma i köket tillsammans med lite pressad lime, honung och ingefära. blev hur gott som helst och det smakade s.o.m.m.a.r.
det är den där alla hjärtans dag idag. när jag satt på bussen hem funderade jag över om jag ska tillåta mig själv att känna lite ångest över att jag är singel och inte kommer få varken choklad eller blommor av någon speciell idag men beslutade mig för att det verkade onödigt, för jag trivs faktiskt på egen hand. det diskuterades också livligt om denna uppmärksammade dag är onödig eller inte. jag tycket nog det och håller med Elin "varför ska man uppmärksamma någon extra mycket en speciell dag?" och då kan man ju säga att i sådana fall är firandet av födelsedagar onödigt. kanske, men det som stör mig mest är nog att alla hjärtans dag i princip skapats av
affärer - för att de vill tjäna extra pengar. och det stör mig, lite som julhetsen stör mig. men jag förkastar inte de glada som firar denna dag, för den är söt. söt men onödig, precis som lördagsgodiset på lördagar.
så nu mina fina vänner och underbara familj, grattis på alla hjärtans dag!

insnöad

efter att ha stått och väntat på en buss i över 40 min i snöstorm gav jag upp. konstaterade att jag är insnöad. gick in på facebook. konstaterade att jag inte var den enda. de ringde från lokalen vi ska ha våran skiva och ställde in mötet nu på morgonen. med andra ord, idag ska jag gömma mig under täcket med massa filmer, varm choklad och mina katter. tack snön, vi fick en extra dag till helgen!

17.10

driver mig själv till vansinne genom att gräva i kubas relationer med omvärlden...

just us girls

snart kommer mina kvinnor på besök för fruktsallad med glass
torrt och tråkigt fika men destså roligare sällskap är kvällens taktik!
nu ska jag hacka ananas.
hej hej

dagens insikter

- idag kom jag fram till att svensk historia är hur tråkig som helst. skrev nästan klart en rapport om Erik XIV som levde under 1500-talet. låter det intressant? nej.
- insåg också hur mongolitjävlacpnervös jag är över att hålla tal på freaki'n engelska imorgon inför en stor klass. kommer liksom inte ens kunna somna, så nervös är jag. är som natten innan julafton fast känslan av förväntan har bytts ut mot fruktan. vill inte!
ja det var väl ungefär det. nu ska jag rabbla talet några gånger sedan kolla no ordinary family...

ge mig!

eller nej. jag gillar att känna att jag jobbat för mina prylar. och inom en mkt snar framtid är denna lilla skönhet MIN!

my b-day

hej. jag fyller år idag. jag känner mig lite äldre. iaf med tanke på att jag och linneh firades genom middag ute och sedan sitta och spela "med andra ord" och chilla i princip hela kvällen. sedan kom några lite mer taggade brudar och rörde om i den stilla grytan som vi kokat ihop hos Linnea. jag var nykter och körde hem kl 02 för att vakna i min egen säng, och även om jag var avis på brudarna som var råtaggade så vart det så värt det att väckas av en skönsjungande familj, pigg och utvilad! jag har fått vinglas, skinnjacka, pengar, reselakan (asbra till kuba) och lite skidprylar av familjen och massa poppiga grejer av vännerna. söta ni! snart ska säcken knytas ihop genom att Calle, Malin och Linnea ska komma hit och inviga min nya kaffeservis samt kolla Solsidan.
Med andra ord, jag har haft en fin födelsedag!

mot studenten

fick min studentmössa idag och det känns för jävla bra!
ikväll ska jag inte titta på melodifestivalen men gå och lägga mig jättetidigt. är världens tröttaste. nu stallet. sedan kommer helgen bestå av jobb och födelsedagsfirande av mig och linnea <3

like shooting fish in a barrel

det är så löjligt enkelt att vara med er

fått en flaska i huvet

hittade lite bilder på min kamera från helgen. daniel adams ray besökte norrtälje, tyckte förkröket med brudarna var det bästa på kvällen, slöt ju fred mellan söderbykarl och väddö, sedan var det kul att leka huligan med Gustav (vi tyckte inte konserten var bra alls och om inte vi hade det bra skulle minsann inte nån annan ha det heller) och umgås med garderobs-Malin.
nu ska jag återgå till mitt pluggande. so long

15.48

jag är inte arg. jag är ledsen och missförstådd.

RSS 2.0