Får man ragga på mig om man har skägg?

Ämnet om jag gillar skäggväxt på killar eller inte kom upp idag (får man ragga på dig om man ha skägg?) mitt svar blev nej - inget hår under näsbenet. Sedan började jag fundera; och kom fram till att jag visst gillar skägg. Dock verkar jag ha någon sorts åldersgräns på denna ansiktsbehåring, för jag tycker att äldre killar kan vara fruktansvärt heta i det medan killar i min egen ålder borde strunta i No shave in November. Yes, då har vi alltså rett ut detta och det känns ju himla fint!

Insnöad 2010

En av vinterns många nackdelar om du frågar mig! Men nu kan jag och miss 232 göra vägarna ännu farligare med våra dubbfria däck. Dock var det där med snöskottning inte den bästa idén jag genomfört då febern steg från 37 till 38 på två timmar... Tror därför att filmkvällen hos mig är inställd kära vänner "/

en syster

Hon är min soldat

du är för din för mig men jag vill ha dig ändå

en gång fick jag en låt av en väldigt speciell människa. det har gått två år sedan vi gick "skilda vägar" men, första kärleken är väl kanske mer speciell än andra. och jag kan komma på mig själv hur sjukt kär jag är i honom, än idag. absolut inte olyckligt kär, utan lite som kärleken till en snygg skådis/musiker. hur som helst så representerar den så mycket för mig och det är nästan lite som att jag betraktar den som min, egoistiskt nog.


ofrivilligt fredagsmys

Tvingas att spendera fredagen i "mys" tecken på grund av sjukdom och jobb. JAG VILL HELLRE BYGGA ÖLTORN MED MINA VÄNNER! Jag är en cry baby just nu!

bulle & choklad

Ibland gäller det att vara glad för lite. Lyckades laga min kamera idag, genom att tvinga ut objektivet. Blev också himla glad när det luktade nybakta bullar i min kök när jag kom hem ifrån skiten idag.

det lilla hatet blir stort

så vidrigt att jag kräks. hatar min naiva spontanitet. jag hatar att inte bli behandlad som människa.

hjältar och hjältinnor stannar kvar

November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö

att sakna sin fisk

min fisk Donkey-Shot har flyttat till Calle och jag saknar honom

etisk egoism

jag ber om ursäkt i förväg men jag kommer krossa dig inatt.

Världens största G R A T T I S till min bff Carl Matsson


Im yours to keep if you want to



Julklapp?

Blir så himla sugen att köpa Woody när han har en skallerorm i stöveln och är 40 cm lång till min systerson....

tourettes syndrom


vem fan snodde min luciarösträtt?

skulle gå in och rösta på roslagens lucia. bara det att jag tydligen redan hade röstat. vem fan har använt mitt mailkonto för att hetsrösta? inser också att det troligtvis är någon jag känner, så nu börjar jakten på vem som snodde min rösträtt... hm... inser du att du bidragit till valfusk?

my sweetest downfall

Känner någon sorts ambivalens mot tiden... Det känns som att tiden går fruktansvärt långsamt, att jag bara vill försvinna från min nuvarande vardag. Samtidigt som den bara rusar iväg. Måste liksom hinna med så mycket innan jag lämnar allt för en varmare tillvaro.

hemoglobin

min arm hänger lite lealöst längst sidan, det snurrar lite i mitt huvud jag mår illa

jag har med andra ord förlorat blodgivar-oskulden och det känns hur jävla bra som helst mentalt, känns som att jag gjort en riktigt god gärning och trots att jag troligtvis failade rätt hårt på dagens nationella prov så är jag lycklig! firar med en kopp kaffe med mamma.

euro shopper dolce gabbana

fluffy boys - euro shopper dolce gabbana

impulsiviteter

Att vara Alexandra Händel innebär att ständigt brottas med starka impulser, för det mesta är det positiva sådana som driver mig framåt. Men ibland händer det att jag gör bort mig. Idag fick jag för mig att jag skulle ta ett hål till i varje öra, bredvid mina gamla. Så jag gjorde det och det blev riktigt bra, dock kom jag på i efterhand att de enda örhängena jag har i guld är små blommor så jag ser misstänkt likt en tolvåring som luktar kiss. Hade det inte varit så att objektivet till min lilla kamera precis valde att gå sönder hade jag tagit kort. Nu blir det Paradise Hotel. Imorgon Nationellt prov i svenska B.

hej och välkommen till mitt rum

Jag kikade in i min garderob nyss och insåg att det var lite väl tomt där. Tog en till till vänster och insåg orsaken till tomheten..
Insåg att det kanske vore en bra idé att städa lite i min organiserade oreda....
Önskar jag föddes med en ordningsam åder, men man kan inte ha allt...

kritik av det rena förnuftet

Jag börjar få panik inför min egna inställning till kommande filosofiprov. Eftersom att alla som ska göra detta prov verkar helspända och nervösa får jag bilden av att provet kommer att vara omöjligt att klara av, att det är fruktansvärt svårt. Ja, jag tycker att det är både knepigt och tråkigt. Men samtidigt intalar jag mig själv att läraren i ämnet i fråga sällan bryter sina invanda mönster, att hon alltid delar ut instuderingsfrågor och att proven baseras på dem, det vill säga; har du koll på frågorna har du koll på provet. Min teori må vara naiv men jag väljer att lita till den och be herr Kant att ta på sig jackan och gå hem nu. För jag har fan koll på både instuderingsfrågor och kritiken!

barns lycka när det är pannkakor i skolan

Jag avundas barns förmåga att leva i nuet, bli glad över det lilla som faktiskt är stort i deras värld. På bussen hem från diverse möten med skolan och jobbet blev en klass med ungar i typ 6-års åldern helt överlyckliga när läraren sa "Nu är vi snart framme, och gissa vad det blir för mat i skolan sen? Pannkakor!" Barnen gick totalbanan, helt överlyckliga! Jag ska också börja uppskatta det lilla i vardagen, det kanske blir lite lättare att stå ut då?
Nu ska jag lägga plugget åt sidan och sticka ut med min häst och a.n.da.s lite riktigt luft innan filosofen Kant kommer och hälsar på över åtta koppar te och scones med marmelad. Vilken dag!

whatafakkah

Jobbar på att välja skolan framför sängen, men jag är så förbannat trött efter en sömnlös natt på grund av rygghelvetet. Har så ont i magen så jag inte ens kan dricka kaffe, känner mig typ bakis?

the funeral

Orkar inte med den här dagen. Skola eller sängen, det är frågan?

Pappas dag

När jag vaknade upp efter 16 timmars sömn insåg jag något lite tragiskt men fint; detta är nog den sista farsdag som jag faktiskt är hemma, som jag är i Sverige på flera år. Därför måste denna dag på något vis vara lite speciellare än andra farsdagar. Så jag bestämde mig för att satsta stenhårt, vilket resulterade i ett dukat bord med crépes och soppa. I kylen står en äppelpaj och vanlijsås och jag köpte en bra present i veckan. Nu väntar jag bara på att familjen ska dyka upp så vi kan avnjuta denna måltid. Tack för att du finns kära far!

Tjuvlyssnat

Åkte bussen hem idag och innan jag plockat fram mp3:n hörde jag ett samtal mellan en man och en kvinna i 30-års åldern. Hon ser ut som en bohem och han ser ut som en typisk älmstabo, jag tänker mig att han lämnat boet och hittat henne på stockholmsuniversitet och ska ta med henne hem till föräldrarhemmet när hon frågar:
- Jag antar att dina föräldrar inte sopsorterar med tanke på att du inte gjorde det innan vi träffades?
- Jo
- Jaha, vardagshjältar!
- Allt i samma hink

halv åtta hos mig


Väntar på vännerna, Bondesökerfrukväll och Halv åtta hos mig. Nu mår jag bra!

million dollar baby

Idag har jag spenderat för mycket pengar på mitt hår. Nej, jag har inte klippt och färgat som det kanske låter. Däremot har jag klippt det, köpt en locktång som jag är K.Ä.R i och investerat i bra schampo och inpackning. Förstår inte hur jag lyckas spendera en lön så fort, men nu gäller det att gömma undan plånboken ett tag, låtsas att jag inte har en enda krona så jag blir positivt överaskad i slutet av månaden. Om jag bävar för att flytta hemifrån och leva som ännu fattigare student? Ja! Samtidigt som jag längtar så efter att lämna staden som Gud glömde samt vara 100 % självständig.

Hyllmongot dissar

Jag kan inte för mitt liv förstå finessen med ordet läckert. Det måste vara det svenska språkets vidrigaste ord, det skriker tantig hurtighet om det! Det luktar tant helt enkelt. Men ändå så stöter jag på det allt för ofta, inte bara i receptdelen i tidningen Land (som för övrigt är Sveriges klyschigaste tidning någonsin) utan typ överallt. Får ofta höra att min häst är läcker, att det är läckert att ha sesamfrö på sallad, min mamma varvar läckert och vajert om vart annat. Så om ni inte protesterar vilt nu, så skulle jag vilja avlida det ordet! PUNKT

Mitt liv som hyllbabian

Hej, som bekant är mitt namn Alexandra Händel men kallas Sanna. Jag går mitt sista år på samhällsprogrammet, Rodengymnasiet Norrtälje, tränar min häst, umgås med mina vänner och jobbar för ett plockföretag som heter MRC Stockholm. Det vill säga, jag är en studerande hyllbabian som tycker om människor.

När jag satt på knä bland inlagda rödbetor och saltgurka hittade jag något fantastiskt; nämligen färdigkokt, skalad och till och med tärnad potatis på galsburk. Tänk vad skönt att slippa skala, koka och skära sin potatis i bitar. Det enda du behöver göra är att värma på dem i mikron och äta dem själv. Så ergonomiskt tänkt Euroshopper. Min fråga i allt detta svammel är då - är dessa konserverade små gulvita knölar aptitliga? Jag får nog fundera på detta länge, tills någon annan som smakat denna culinariska upplevelse på burk. För jag tänker då inte ens öppna locket, räcker gott och väl att plocka upp dem!

La cocaina no es buena para su salud

Hur bra dag som helst, dock längtar jag lite för mycket till julafton och en fin kamera så jag slipper skämmas för dåliga bilder som dessa! Pallar liksom inte ens redigera dem. Femkamp på det här viset är något jag rekommenderar, Go Cart, Seg way, sumobrottning, tjurridning och gladiatorkamp var grenarna vi tävlade i men det finns massa fler. Synd bara att Calle lyckades köra på mig med minibussen när han släppte av mig. Inte helt OK att köra över sin bästis, tur att jag är gjord av stål!

ingenting

Så himla dålig uppdatering på denna blogg, mkt för att jag lovat att det inte ska vara någon livsstilsblogg och jag saknar inspiration för att skriva om mina vardagsfunderingar. Ramlade av hästen igår och har för jävla ont i nacken, sovit som en stock och glömde bort jobbmötet. Ska försöka följa med till Uppsala och leka lite där, om inte annat ta kort på när andra gestaltar bowlingklot och kör sumobrottning. Något att blogg om helt enkelt!

RSS 2.0