festival

åker till borlänge och p&l en vecka nu. vädretprognosen ser lovande ut, med undantag för fredag, men har en känsla av att det kommer hinna ändras till vår fördel. festival oskulden ska fan tas i solsken. hej då.

fy satan så tråkigt jag har

Mina designade klänning på NELLY.COM

tydligt tecken på tristess... men den klänningen skulle jag köpa :)
http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=bIxWSpc3cXzuwmBrKqfTdZBisPLyJ8ZkDL5V1UMQrB9cl0HtnmCH#Gallery

vill vara en virtuell häst.

jag fuckar upp dygnet, dricker öl, är med fina människor, har tid att kolla på film en hel dag men framförallt, jag jobbar. jobbar som en galning och ser ut som en platt kanin när jag kommer hem efter 11 timmar på ICa, men trots det så gillar jag mitt jobb. jättemycket.

min sommar

- berätta om din jobbdag!
- ... jag lärde mig PLU och hon i Arn-filmerna handlade av mig
- starstrucked?
- ah glömde koden för bananer.

framtiden

kommit in på min språkkurs i Sevilla. jag flyttar till spanien i september. galet.

insikt.

insåg precis att jag aldrig kommer att gå i samma klass som min gammla klass igen. hur sjukt.

22.59

gillar det här med att varit astrött en hel dag och tvingat mig själv att inte sova midda för att underlätta nattsömnen. men sen när jag väl får sova, så går det inte (trots avsaknaden av power nap under dagen) VAD HÄNDER? (är för övrigt jäkligt nöjd med att jag lyckades dokumentera hela min studentdag/natt i bilder *nästan*) godnattrå

fy satan vad jag har tagit studenten

champangefrullebulle
gå till skolan för sista gången fullerulle
tagga till i aulan
eufori på flaket, bästa jag gjort!
förkaka @ caroline
vara med sin bästa vän
hänga med sin bästa brud på piren, satan va kul!
hittade emelie också!
efterkaka och bus på kärleksudden fick avsluta det bästa jävla dygnet i mitt liv! ÄLSKA STUDENTEN, TUSEN GÅNGER OM!

jag faller

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen

god morgon!

varit en riktig supermoster och gått upp halv sex för att lämna unge på dagis. nu försöker jag tagga till med en kopp kaffe inför kassautbildning. tjoho... (jag är lite nervös, hatar siffror)

sola sola sola

hetsar fram någons sorts solbränna på min gingerhud, går sådär men jag slipper nog brun utan sol på studenten!

01.22

rastlös och vill träffa människor.

aldrig utan kurt.

han är så satans viktig för mig, helt enkelt.

01.01

nyper fortfarande mig själv i armen och hatar lite för att hon hann före mig. intalar mig att kärlek inte är någon jävla tävling, men ibland är det väl så, att man måste vara först helt enkelt.

wild dances

(bild snodd från Charlottes fb)
dagen började tidigt med sista mrc-jobbet på skäholmen. sedan tubade jag till östermalm för att hänga med mina vikingar. för övrigt var det vi som uppfann Kubb, som ni kan se. köpte inget av det jag skulle köpa (skor till studenten) men kom hem med en Kurt-tröja <3 och en liten väska att festa med. när jag kom hem insåg jag till min förskräckelse att jag lider av feber, inte alls OK! men annars riktigt bra dag!

ett avslut

sista dagen på MRC om några timmar och det känns för jävla bra att aldrig mer i hela mitt liv behöva gå upp 04.30 för att plocka Linas matkasse. nu gäller det att försöka somna så fort som möjligt, lyckas jag somna nu på en gång får jag iaf 5 timmars sömn, men det ser mörkt ut. tack och bock

lilla-studenten

idag har jag sovit ut och bakat en jävla massa, några kusiner med barn från pappas sida kommer nämligen på besök från Jönköping för en liten studentmottagning då de inte kan komma på min riktiga. fika fika fika!

klassmyset, Furusund

jag gillar er!

eh, jag ny på jobbet...

första passet som ica-hora avklarad och det gick riktigt bra. trots att jag aldrig plockat frukt, knappt handlat i butiken, inte hittade på lagret och inte fick någon inskolning. men människan är anpassningsbar som man säger och ska nog rocka frukten lika bra som konservhyllorna anytime. me like my new job!

RSS 2.0