fyhfanvahskönt

nu bryter jag mot min projekthandledares lag om att inte prata för mkt om vårat projekt och våran eventuella resa till Kuba, men jag måste verkligen bara berätta för världen att... RESAN ÄR BOKAD, VI SKA TILL FUCKING KUBA! är fortfarande i extas, nästan lite gråtfärdig. vi har slitit så hårt för det här och äntligen ska vi åka, 19 april lämnar vi svedala för fjorton dagar för att slutföra vårt projektarbete!

sporta lite då?

uhm. på med träningskläder, bläddrar fram den poppigaste spellistan på min mp3 - redo för att sporta lite då? inte så jättetaggad idag faktiskt... men vad för man inte för stranden 2011?

hur kul?


bro's before hoes eller nåt

hade en fet kväll igår! massa god middag, vuxenpoäng på ostbricka och vindrickande. bra vänner jag har!

wanna be one of those beautiful people

njuter av en helt ledig helg, med sällskap av min häst, fint väder och bara mysa runt i morgonrocken. dax att att börja städa lite dock, eftersom att kvällen bjuder på fint sällskap i galltorp city! enkel middag + ostbricka + nån efterrätt jag ska svänga ihop strax. efter tjejmiddag kommer lite testostron och livar upp. kommer bli en bra kväll!

lite kärlek bara

kanske inte alltid märks men jag gillar verkligen alla i min klass. lite foton från förra årets Sp08 on ice show, en liknande kommer sättas upp inom kort. skynda skynda kom och se!

sleep over @ linneh

hyperaktivitet + huvudvärk = linnea och ebba kommer hata mig ikväll... ska iaf bli mysigt med sleep over. longe time since!

And what's the use in being a millionaire, if I can't have you?

You say I'd never go for a little
And I always need more
And you're a thousand dollar playboy
That I just can't afford

detox/beach 2011

dax att börja sporta och leva lite snyggare nu känner jag. levt som en ungkarl alldeles för länge.

en helt vanlig gangsterdag


ur mina anteckningar

försöker ju plugga och läser i anteckningar från lektionerna, har prov i Geografi B imorgon - städer. Här kommer ett utdrag ur dessa fantastiska anteckningar som typ halva min klass har fått av mig:

"dynamiska städer satsar på talang, tolerans och teknik. den kreativa klassen skapar arbete och har högra krav på staden ----> staden är fin och intressant.
de städer som stället  bara satsar på fotboll och öl känns omoderna. otrivsamma områden är inte lika attraktiva att bo i vilket leder till spökstäder som i vissa fall måste sprängas bort"

21.14

tänkte bara dela med mig av lite pluggtips; drick vin, ät goda oliver med kärnor i ett rum med dunkel belysning så lovar jag att du inte lär dig någonting.

just nu

äter hajkbanan, (banan med smält choklad) lyssnar på säkert och skjuter upp allt lite till.

du måste tro det finns nåt episkt över dig




söndagsångest

sista dagarna på lovet har verkligen varit grymma! i fredags övertalade ebbajesper mig att bowla och som förväntat var jag kass men det var kul ändå, det dracks öl, vi drog vidare till Pub hörnet, på G, snodde en skylt... Sedan gick jag och Linnea och lade oss (lyssnade på Burning med Garou, våran låt) men vi han knappt komma till ro innan huset stormades av lite peppade människor och natten fortsatte ända till sju på morgonen och vi sov bort ännu en dag. igår flydde jag hemmet ännu en gång för att göra pizza och kolla film med syster och hennes familj. Nu sitter jag med söndagsångest och en hög med plugg som lämnats orörd under två veckors lov (jag har ju i och för sig jobbat hela lovet, det är min ursäkt för att jag inte gjort något) kommande vecka kommer suga apa, det är en sak som är säker. men nu är det bara en termin kvar av vidrig skola.
over and out

springa fortare

fortsätter att spendera grymma kvällar med fantastiska människor och just nu känns det så sinnessjukt jävla bra!

no life

jag känner att jag verkligen inte har något liv ibland. stunderna tillsammans med mina vänner och familjen är liksom de enda ljuspunkterna. jag har jobbat hela lovet tills igår, nu ska jag ha lov i fyra dagar till. fyra dagar som kommer fyllas med plugg plugg plugg. pluggar jag inte så jobbar jag. jobbar jag inte så pluggar jag. någonstans mitt i all meningslöshet pressar jag in kvalitetstid med människor. jag vill ta fucking studenten och göra något som känns...

01.51

vill ha tillbaka mitt kärleksflyt. på riktigt. hur gjorde jag?

00.15

du är mitt vackraste nederlag och jag älskade dig först.

vill ta mig in i din dröm inatt



Pulkamoster


vi firade nyår

Ida överträffade sig själv med karibisk middag, hur trevligt och gott som helst! Sedan bar det av till fekke där vi skakade av oss 2010 och hälsade 2011 välkommet. Trodde aldrig att jag skulle njuta av "dagen efter" men det gjorde jag, vi blev väl omhändertagna hos Ida med frukost, tårta, film och fint sällskap. Vad mer kan man begära? Bra nyår med andra ord.
Vad tror jag om 2011? This is the year! Kommer hända så mycket bra detta år, studentskivor, kubaresa, studenten, en sommar och sedan flytta hemifrån! Är så nervös men taggad på samma gång! Nu köttar vi oss igenom ännu ett år!

RSS 2.0