vårtecken

jag har sett fjärilar
det växer snödroppar utanför vårat hus
hästarna tappar sin vinterpäls
titt som tett hör jag ljudet av mopeder
vägarna är torra
man kan ha tygskor utan att bli blöt
skinnjackan är förstahandsvalet
solglasögon börjar bli nödvändiga
det är vår

22.26

gud, när ska jag bli fridlyst? slå upp i en bok:
- hon är en ovanlig art så förbjudet att såra
sätt henne tillbaks där hon stod.

jag tror att jag faller


fuck my life #2

jag trodde jag visste vad stress var förut. men när jag tittar på min "att göra lista" från och med idag fram till den 11 maj inser jag att jag tidigare inte haft en aning om vad stress innebär. listan består av 14 arbeten/prov/redovisningar/rapporter och jag har inte ens någon restuppgift eller prov som jag måste göra. det är alltså de 14 sakerna jag måste göra i skolan innan jag tar studenten. det ser mörkt ut just nu. det är till och med så att jag överlägger att inte åka med till Idre nästa vecka, behöver varenda dag till skolan. det är inte kul nu.

en helg

haft en fin helg med födelsedagsfirande av min pappa, en fantastisk konsert med Säkert! det bästa av sällskap i form av min syster, underbara linköping, billig öl och god mat. jag gillar skarpt! nu är det dax att ladda om inför en stressig vecka. borde kanske skriva svenska talet som jag ska hålla i på fredag? hmm...
mañana mañana!

Testpilot

signade nydligen upp för att testa pizza, det är sådana här grejer jag kommer älska att göra när jag flyttat hemmifrån och vänder upp och ner på varenda krona, så jag tänkte att jag måste lära mig reda nu. man ska alltså testa en grandiosa pizza, berätta vad man tkr om den i form av ett blogginlägg. blir man utvald som testpilot får man en värdecheck på ica i utbyte. win win som vi brukar kalla det!
Kolla in länken http://smartsontestpilot.se/grandiosa/bli-testpilot/ 

jag vill

- inte gå i skolan
- inte ha kort hår
- vara hemma och rida
- lämna Sverige

den tjugoandra mars


lite bättre bild på huvudpälsen men nej, jag gillar det inte. ser tunt och tråkigt ut. jag vill vara karismatisk och galen. jaja, blir till att stå ut några dagar till!                                                                                                                                                                                                                                                                           annars har jag pluggat massa idag, ridit och druckit kaffe i solen. kom precis hem från möte i byn, komunalrådet Kjell Jansson var på besök, intressant var det men satan i gatan vad gnälliga folk är. för en gångs skull lyckades jag hålla käften... nästan. hej hopp

mamma-page

tog ur allt mitt löshår igår, kom precis hem från frisören och insåg i detta nu att jag har mamma-page. det är verkligen bara en unge och slappa jeans som saknas, den ser jag ut som en svennebananmorsa. blir till att sätta i nytt hår, det här går inte för sig!

tjuvlyssnat

tjuvlyssnade i fikarummet, ica sollentuna igår:

- jag gillar nutella lite för mkt för mitt eget bästa, jag är nog sjukt tjock inuti.
- men du är ju smal
- MEN JAG MENAR JU INUTI, HAR DU SETT MIG INNIFRÅN ELLER?
- ...?


mannen i mitt liv

foto och redigering: Carl Matsson
motiv: Fai Dio Zun och jag

fuck my life

jag har verkligen inget liv. jag går i skolan, jag pluggar, jag jobbar. har jag tur får jag titta på en bra film och vara med fina vänner. men det händer allt för sällan nu, för jag har aldrig varit så stressad över skolan i hela mitt liv. vi har chokartat mycket att göra i skolan innan studenten och det gör det inte lättare att jag är borta från skolan i princip hela april. jag har själv valt att åka till Idre och Kuba, jo jag vet och det ska bli fantastiskt, men det försvinner liksom tre veckor.
så jag ber om ursäkt på förhand, om jag inte är en så rolig och bra vän de kommande två månaderna. men just nu måste all min energi gå åt till skolan. hur sorgligt det än är. jag hatar min tillvaro just nu. det ska tilläggas att jag pluggar på en fredag och det är väl ungefär andra gången i världshistorien som jag gör det.

22.40

"we steel car, then we make fuck. english boy, yes?"

jag vill ha

en folkabuss som jag och mina vänner kan glida runt i, till festivaler, stranden och allt det där.
jeffrey campbell skor som jag kan känna mig lång i
en garderob fylld med sommarklänningar
nån att tycka om och dela mig själv med.

vardagslyx

mamma vet hur man gör mig glad; man kommer hem med sushi till mig. tack och bock till Caroline och mamma som matade mig med godaste maten idag. uppskattas!

I will follow you with my whole life

har bjudit in mig själv på lunch hos Caroline idag, sen ska hela klassen till huvudstaden för att lyssna på filosofiföreläsningar på universitetet. men innan dess ska jag till ryggläkaren. struntar i att det fortfarande finns snö på marken och att jag kommer frysa senare ikväll, men idag har jag skinnjackan på mig!

confession #4

jag tycker verkligen att ugglor är vackra djur, de utstrålar en sådan elegans. jag gillar ugglor.

19.13

åker till linnea nu, ska bli gott med kaffe. hoppas hon har kaka.

confession #3

tycker att det ska bli jävligt fett att ebba ska börja jobba med mig på mrc, ska se till så vi har riktigt jälva kul bland hyllorna!

confession #2


confession #1

jag såg en dilf idag. inte vilken dilf som helst, utan the dilf. synd att han säkert är gift och har barn...

jag behöver inte bli sur, men...

jag ska hälsa på min syster sista helgen i mars, lyssna på Säkert! och ta igen all systertid som vi missar eftersom vi bor så långt ifrån varandra. hur som helst fick jag biljetten till Säkert! redan när jag fyllde år i början av februari och köpte tågbiljett på en gång. som ni kanske vet så måste man typ pröjsa femtio spänn extra för att ha en reservera plats på tåget nu för tiden och det tyckte jag att jag var värd, en egen plats liksom. förra veckan fick jag ett mail där det stod att sj bytt tåg på min resa och att platsnumreringen ej stämmer överens med din bokning, fri sittning i respektive klass. och detta innebär ju att de i princip snott 100 kronor av mig så jag har spenderat en timma i telefonkö för att få tillbaka dessa riksdaler, vilket jag inte fick. för jag måste tydligen åka med tåget innan jag kan reklamera biljetten. har inte stört mig varken på sl eller sj under vintern, då jag tkr att det är naturligt att snö gör att bussar och tåg blir försenade - vi bor liksom i sverige och några månader om året drabbas vi av något som vi kallar vinter, vilket kan resultera i snöoväder och ibland extrem kyla. inga konstigheter alls att körningar ställs in. men det är fan inte OK att sno 100 spänn av någon och inte vara villig att betala tillbaka dem. idioter.
heh, ursäkta bilden brudar men ungefär så konstiga som vi ser ut på den - ungefär så sur är jag nu.

18.10

jag har börjat läsa foto och jag har en känsla av att det kommer vara det enda i-valet som faktiskt inspirerar mig.

lördag

ser inte riktigt charmen i att jobba som en idiot jämt och ständigt, sure - det är pengar. men just nu vill jag ha ändlöst med lediga helger, smärtfri rygg och sovmorgon. intalar mig själv att dte jag gör just nu är bara en av många perioder i mitt liv, jag kommer inte vara hyllbabian för evigt, heh. jag ska ju bli icahora till sommaren, kanske är lite mindre tråkigt. who knows? snart ska vi äta crepes och vara barnvakt till systersonen, samtidigt ska jag plugga projekt. vilken dag. woop wooop!

19.12

idag har köttat projekt och ser ljuset i tunneln men har en bit kvar. ridit i vårsol. sovit länge. det är lov. nu ska jag äta glass med calle på donken, vilket ska bli azum eftersom jag inte träffat mannen på år och dar! ha en fortsatt bra kväll då!

idag

igår käkade jag kina och kollade film med lite söta tjejer, sov hos linnea. vaknade av att jobbet ringde men orkade ta passet typ en timma senare... tog mig upp ur sängen, sminkade om och knallade till möte med studentskivan. efter mötet tänkte jag gymma men det var fullt med pensionärsjävlar så jag gick till kryddan och köpte hem frukost till linnea och lovisa istället. efter brakfrukost åkte jag hem, njöt i solen tillsammans med hästen. pluggade lite till högskoleprovet. nu ska jag fixa till mig och sedan bär det av mot roslagsbro och middag med andra bra vänner. jag gillar lov!

RSS 2.0