på väg

är så jävla klar med skolan. vet vad jag vill göra ibland. skakar av panik av all framtidsångest. vad i helvete gör man när man inte går i skolan? det är det enda jag egentligen kan efter 13 år i skolan. men fuck this då.

citat

VAD HAN HAR I SIN SKIT VET VÄL INTE JAG!! - pappa

god morgon!

när jag vaknade 07 imorse efter en hård helg var jag verkligen inte beredd på måndag och en ny vecka. somnade skavfötters med nån random efter en hård kamp om ett täcke (?) och den skönaste soffan, vilket resluterade i att min kropp är fucked upp. har jag sagt att jag är gjord av glas och går sönder lätt? well well, dissar skolan idag för att ta ikapp lite tid med min häst och pyssla med min ridbana som behöver tas om hand.

efter duschen

tog tag i mig själv och snyggade till mig. nu ska jag bara hälla i mig kaffet och bege mig till förfest med fotboll och cuba libre (drink) ha en bra lördag, för det ska jag ha!

taggade cheyen

planen är att jag ska titta på fotbollen och sen gå ut ikväll. men har ingen lust att duscha, klä på mig, sminka mig och allt det där. har man rätt att känna så när man varit uppe med tuppen och jobbat och slitit hela morgonen? ska nog gå till havspiren såhär:

22.56

någonting jag uppskattar med livet är en fuckad dygnsrytm. speciellt när man ställt klockan på 03.30 för att jobba.

en dag

speciell dag. tjejerna och jag genomförde en oförberedd redovisning tillsammans (som vanligt?) men rockade ändå så hårt i ordbajseri. sedan låste filosofi/religionsläraren in mig och henne i dataförrådet för betygsamtal lite spontant, jag stod mest och undrade varför jag stod ensam med henne i en skrubb... smet tidigare från engelskan för att åka till gröna lund med svenska kyrkan för att sjunga om att jesus älskar alla barnen i frittfall? väl på grönan åt jag alldelses för mkt och mådde mest illa men det var riktigt nice emellanåt. förutom regnet och alla trasiga ponchos! nu sitter jag här och har lite ångest över att jag borde läsa psykologi och skriva loggsamanfattning. men det får vänta tills imorgon. hej hopp

ord

kanelbulle... enbart för att det är kul

en timme, en minut.

det ekar i mig. hur känns det i dem? livet är så satans orättvist.

23.02

no one laughs at God

what's up with that?

funderar alvarligt på att ändra koncept på bloggen eller starta en helt ny och skriva om saker jag stör mig på under rubriken "what's up with that?"  när jag stötte på ovanstående annons när jag letade efter bra brun utan solprodukter inför studenten.
varför uppmanar denna annons till otrohet? att man dessutom kan GILLA det på facebook gör det ju nästan komiskt! blir ingen hemlig otrohetsaffär om man gör det liksom. galet mkt idioter det finns!

22.18

"...jag kan gå runt och gräma mig för att jag lät någon annan fånga dig när jag visste att jag hade chansen att få dig först. men visst skulle det vara så meningslöst att sörja något man aldrig kämpat för, något man inte ens vågat drömma om. för det var nog det som stod i vägen, du är liksom lite för fin för mig. och nu vill jag ha dig ändå"

men berätta ingenting om England

det jag kommer sakna minst med mitt liv som hyllmongo på MRC är de fucking tidiga morgonarna och många gånger så inkompetenta arbetskamrater, som absolut i regel är trevliga. men som saknar arbetsmoral. hum, märks det att fröken Händel är sur. ja. kunde verkligen inta somna inatt, sist jag kikade på klockan närmade hon sig två och alamet stod flämtade ångestfyllt på 03.30. inte många timmars sömn, segaste dagen på liljeholmen. sedan beslöt jag mig för att vara duktig och fixa klänning till slutskivan, men stan var enbart fylld men nån internationell marknad som gjorde det omöjligt att ta sig fram, slutsålda storlekar och fula ungar. hah, gladaste cheyen i norrtälje fick iaf med sig en utread skinnjacka och ett par nya jeans hem. något som jag velat ha ett tag, jackan i över ett år men jag känner ändå att dagen hade varit så mkt bättre om det just nu hade hängt en fet partyblåsa i min garderob. men man kan inte ha allt och jag belönar den som läste hela inlägget med godis. hejdå.

hemvägen

gammla fina bilder, väldigt talande om man på något sätt ska försöka beskriva alla gånger jag ramlat hem med blondinen ovan. ser så jävla mkt fram emot en sommar med allt det där!

20.10

medias skiva tog med all rätt ut sig idag. jag har gått omkring som en levande död, somnat på lektioner men ändå Llyckats hålla psykologiredovisning. gårdagen var förbannat jävla bra, jag och linnea blandade mojitos, jag la fram mina planer om hur jag ska ta över världen och styra den som enväldig härskare ifrån Eriks kulle i Söderbykarl för Jonte, dansade loss med Tessan. lagom bra kväll. nu ska jag avsluta min dödhet genom att sova. puss

ungkarlslyan (rimbo)


måndag

åker på jobbmöte med förhoppningen att sommaren innebär ob-timmar och cashflow. börjar känna mig så galet nöjd med att bara ha fyra pass kvar på mrc. kompis, det går bra nu.

00.14


take me back to havanna.


resumen

dålig upp date beror på en härlig vistelse på karibiens pärla, Kuba. dit åkte jag med min projektgrupp och kom hem med massa erfarenheter och bilder som jag liksom inte ens orkar lägga upp här. hänvisar till facebook. sedan har jag gått i skolan, sagt upp mig, sagt ja till ett annat jobb, haft min mösspåtagning, druckit öl på uteservering, tagit igen tid med de flesta av vännerna och åkt till åland för att fira mordern mins födelsedag. med andra ord har jag haft det oförtjänt bra och nu återstår bara sista månaden av skolhets, sedan kan jag lugnt sträcka ut mig, klappa mig själv på axeln och se fram emot ett liv utan roden. yey.

RSS 2.0