Nödvändigheter

Därja, precis bråkat med min pappa om vinterdäck. Ibland undrar jag hur den mannen hittar konflikter inom alla ämnen? Nån sorts dold talang. Skulle nog kunna skriva en bok om alla onödiga bråk vi haft de senaste 18 åren, sist handlade det om motorvärmare. Kanske dax att köpa egen bil?

Jag kryper där i askan fågel Fenix född som ny

Ge mig en vinterdrog
Ge mig sommarsnö
Kom nu jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs
I ditt öga dansar stormar små
Men det är du som för
I döda vinkeln ser jag allt du gör


när det strålar från mitt hjärta

Kvalitetstid med två sjukt snygga tjejer på the Donk. Undrar varför det inte finns något kvällsöppet fik här ute i Norrtälje? Istället får vi mysa med glass på världens största hamburgerkedja, med andra ord extremt charmigt? Himla tur att sällskapet vägde upp ett sådär hak och en besvikelse till glass! Har jag berättat för er hur mkt jag uppskattar er och spontana kvällar som denna? Kärlek är för er
Nu ropar sängen att det är dax att skeda med kudden, imorgon väntar jobb på Ica Format.

Röda saker

Klickade precis hem en röd liten MP3 som ska komma någon gång nästa vecka, ska bli trevligt att inte behöva skämmas för den jag har nu (knappsatsen har ramlat bort och jag... byter låt genom en ren viljeansträngning) Är också lite sur på pappa, han glömde nämligen stänga av lyset på min bil så jag har noll batteri, med andra ord kommer jag att stanna hemma i byn ikväll om jag inte tvingar ut mig själv och laddar skiten? Är nog så illa tvungen då jobb står på schemat imorgon... Vilka I-landsproblem!

Take me back to

Ibland saknar jag min blondhet och det händer att jag önskar att det fanns ett skonsamt sätt för oss dödliga med mörkbrunt hår att leka blondiner....

When I grow up

Jag vill inte hålla i nåt jävla tal imorgon. Kan inte skolverket förstå att det suger livet ur oss stackars ungdomar? När jag blir stor och blir talman och sedan Sveriges diktator ska jag förändra hela skolsystemet, helt klart. Men tills dess tillämpar jag den ädla konsten att anpassa mig så det blir till att ställa mig framför spegeln och rabbla skiten ännu en gång. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Road Trip

Hemkommen från en kanonhelg i Östergörland hos mellansyster. Precis innan vi slog av radion och gick ut bilen hemma så säger trafiknyheterna att; Det är totalstopp vid kungens kurva, E4 norrut. Fruktansvärt lycklig att slippa sitta i den kön, vi hann precis förbi innan det blev en så kallad flaskhals. Dock kröp vi igenom Stockholm på dit vägen, måste passa på att berömma mig själv eftersom att jag blev av med storstadstrafik-i-rusning oskulden.
Annars bjöd helgen på Pol Pot utställning (hur intressant som helst) god mat, bra film och en fantastisk syster!

Yes, it flies when you try to catch a star

Drabbades precis av en saknad. Saknad av en människa som klipptes bort ur mitt liv utan att jag själv hade något med det att göra. Livet är konstigt ibland, hur blev det så här?

Min livsfilosofi + lite mer

Ett tillägg i min livsfilosofi är nödvändigt, förutom det är inte utsidan som räknas, det är om du har häst eller inte ska den fyllas på med och huruvida du är bekant med Isco eller ej. Alltså blir min livsåskådning i sin helhet följande:
- Det är inte utsidan som räknas, det är om du har häst eller inte och huruvida du är bekant med Isco eller ej.

Min livsfilosofi

Det är inte utsidan som räknas. Det är om du har häst eller inte.

Trenden som är här för att stanna


Okej, nu får det vara nog! Kent släppte ett fantastiskt album men med ett fruktansvärt fult omslag. Kort därefter släppses absolute relax, har aldrig lyssnat på den så ska inte uttala mig om innehållet men omslaget minst lika motbjudande. Alldeles nydligen kom Kings of Leons senaste platta och vad ser jag? Blir typ galen, Absolute relax är väl OK, ungefär vad man förväntar sig men två sjukt bra och coola band som gör bort sig så här? Vad händer? Absolut FULT!

oops

ett skämmt har blivit verklighet; www.kissies.se


att vara på sin vakt

Kom precis hem från en lång lång skoldag och hungern river i mig. Min mamma är en typisk matmor och när hon ska iväg står det oftast mat på spisen till oss andra. Så även idag till min stora lycka. Öppnar kastrullen och finner en röd soppa. Jag älskar soppa, för det mesta. Men eftersom att filosofilektionen fortfarande surrade i min hjärna och Kants teorier om förnuft kändes relevant litade jag på magkänslan som sade "vad du än gör, ät inte av den där soppan. den ser giftig ut. din mamma har tröttnat på att ta hand om dig så hon ska giftmörda dig!!!" Slängde på locket, satte igång ugnen och sitter nu med varmamackor och te på köksbordet. Tackar överlevnadsinstingten för detta. Nu gäller det att köpa en bra julklapp till modern min så hon inte gör ännu ett försök!


Hej folket!

Det här är min nya blogg. Planen är att jag ska hitta ett koncept, blogga om något speciellt. Förhoppningsvis fastanar jag inte vardagslivet (som jag kanske fortsätter att göra på www.sockrejt.blogg.se) utan mer inriktat på en eller några få genrer. Exakt vad är inte spikat, men jag lovar att det INTE ska handla om hästar, graviditeter, hälsa, mode, teknik eller något annat klassiskt bloggkoncept. Vemvet, kanske en ny variant av Kisse?

Nu skall jag återgå till tekoppen

RSS 2.0