22.38

mitt liv går i hundranittio just nu. imorgon är våran studentskiva. på tisdagmorgon åker jag till Kuba i två veckor. får nog passa på att säga hejdå eller nåt.

12.58

jag gillar när det är så varmt så jag kan köra bil med nerdragen ruta.

20.48


cs-face och fylletratt till katt


utan internet i sex dagar

ja, så är fallet. efter några dagar med stormvarning passade några träd på att kötta våran tele-ledning. kan inte påstå att byn jag bor i är ett prioriterat område, så det tog hela sex dagar innan det blev lagat. äntligen kan jag plugga som en normal människa, har lyckats få en del gjort hos syrran som tur är. är stört stressad, jag är på Kuba om en vecka. måste hinna med allt... panik. puss

tillbaka till samtiden

efter fem dagars frånvaro från Roslagen är jag tillbaka. har haft en intensiv vecka i Idre, att kombinera jobb och nöje låter kul men är lite svårt, det är svårt att hitta en balans mellan dessa; antingen slår jag på semester mode eller det plikttrogna jobbhumöret. hur som helst har det varit kanonväder, helt OK åkning (lite för varmt och moddigt i backen) bra människor, jobbiga människor, fantastiska människor, skrattatacker, nackspärr och avsluade veckan med att åka på en dunderförkyldning. det blir med andra ord inga problem att övertala lärarna att jag varit sjuk denna vecka... nu måste jag läsa bok. fuck. puss.

sommarstad

sommarstuga
sommargäst
sommarsång
sommarsol
sommarlov
sommarjobb
sommaridrottsskola
sommarponny
sommarplåga
sommarflirt
sommarkatt

en lördag

högskoleprovet var långt ifrån min grej. ungefär lika bra på det som jag var på matte B och det säger en hel del... har en känsla av att jag får lita till mina betyg om jag ska komma någonvart som akademiker (vilket kommer räcka ganska långt) idag har jag utöver att spendera 8 timmar i skolan en lördag städat rummet, packat, fixat med hästen, ätit mat, insett att jag hatar att bo hemma. nu sitter jag och bränner skivor inför bussrasan till Idre imorgon och hatar att jag haft så mkt i veckan så jag inte hunnit planera min dag bättre. då hade jag haft det mysigt med vännerna istället, ebba som fyller år imorgon och allt. lyssnar på mumford & suns, för de påminner mig om henne <3 passar på att gratta henne här (kommer nog inte orka göra det klockan sex på morgonen...)
GRATTIS EBBA 19 ÅR. HJÄRTA.

fredag

titta va fint en nittonåring kan rita. idag är det fredag. idag ska jag bara sova. för imorgon ska jag skriva högskoleprov. det kommer gå jättedåligt. ha en bra helg. hej.

RSS 2.0